• RSS
  • Facebook
  • Twitter

chatSteeds meer relaties worden beëindigd door de aanwezigheid van een webcam in de huiskamer. Dit blijkt uit onderzoek met 1820 webcammers. Hier is ruim 17% ooit wel eens mee in de problemen gekomen. Zo wijst het onderzoek uit. Maar ook komt er zo steeds meer liefde de huiskamer binnen. Ruim 54% gaf aan graag te chatten en cammen met ‘een lekker ding’, en 24% geeft zelfs toe verliefd te zijn geworden op iemand kennende van de chat.

Chatten krijgt inmiddels ook steeds meer verslavende vormen. Uit het onderzoek blijkt dat 40% van de chatters de tijd vergeet tijdens het chatten. Ruim 12% van de chatters spijbelen van school of werk om zo thuis te kunnen chatten en cammen. Maar erger zijn de aantallen die ruim 8 uur per dag aan het chatten en cammen zijn. In totaal is dat namelijk een percentage van 5%! Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Solomio.nl. Nederlands grootste chatcommunity. Mensen kunnen zich aanmelden om zo via het Internet te cammen en te chatten. Met 60.000 bezoekers per dag is deze community de grootste van Nederland. Ook blijken steeds meer Nederlanders te doen aan seks via de cam. 22% van de cammers heeft aangegeven wel eens seks te hebben gehad met iemand die ze kende via de webcam. Daarnaast blijkt dat van alle cammers ruim 75% mannelijk is.

De chatcommunity’s worden ook door marketeers steeds vaker gebruikt. Via zo’n community is het heel gemakkelijk om een doelgroep te selecteren en deze te bereiken. Mensen kunnen worden benaderd per interesse, geslacht  of interesses.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...