• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankHet zijn bloedstollende tijden voor de spaarders, medewerkers en omstanders van de DSB Bank. De DSB Bank heeft momenteel 2000 medewerkers en duizenden spaarders. Met ingehouden adem is zojuist een extra rechtzitting van start gegaan. Dirk Scheringa, beheerder van de DSB Bank, wil maar één ding. Nog één kans, nog één keer uitstel!

De DSB Bank heeft gesprekken gehad met een Amerikaanse partij. Vlak voor Dirk Scheringa naar de zitting ging heeft hij gesproken met zijn medewerkers. Hierin gaf hij aan dat er 15% kans is op een goede afloop, en daarmee is zelfs zijn optimisme erg afgenomen. Voor velen Nederlanders staat er heel veel op het spel.  Heel de week houdt de DSB-soap de media in de greep. De zitting is inmiddels van start gegaan, en de grote vraag blijft: Wordt DSB vandaag failliet verklaart? Of krijgt Dirk nog een kans? Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...