• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleZoekgigant Google heeft beter gepresteerd dan verwacht. Het derde kwartaal was zeer succesvol met een omzet van 5,94 miljard dollar. Vorig jaar was dit ‘slechts’ 5,54 miljard dollar in dezelfde periode. Er was een grote omzetdaling verwacht. Dit mede door de komst van concurrent Bing. Maar ondanks een extra concurrent op de markt blijft Google toch met kop en schouders de marktleider.

Volgens analisten heeft de verbeterde omzet te maken met de velen verbeteringen. Google is de afgelopen weken veel positief in het nieuws geweest. Zo hebben zij velen verbeteringen ondernomen in de huidige programma’s en diensten. Zo werd GMail behoorlijk verbeterd door de velen irritatiebronnen van e-mail aan te pakken en zowat onmogelijk te maken in GMail. De nettowinst steeg ook in de periode van 1,29 miljard naar 1,64 miljard dollar. De gegevens maakte Google donderdag bekend nadat de beurzen in New York werden gesloten.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...