• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Verkoop van computersDe verkoop van computers blijft verder stijgen. Tegen de verwachtingen in zorgde de computerverkoop voor een stijging van ruim 0,5%. In totaal zijn er het afgelopen kwartaal 80,9 miljoen computers verkocht. Dit maakte onderzoeksbureau Gartner bekend naar aanleiding van de voorlopige cijfers.  Eerder dit jaar had Gartner nog een daling verwacht van ruim 5%. Maar de consument houdt de markt van computerverkoop dus goed overeind.

Vooral de verkoop van minilaptops en netbooks worden goed verkocht. De computers die voornamelijk voor het gebruik van Internet worden gebruikt zijn erg populair. De hoge gemiddelden cijfers hebben we voornamelijk te danken aan Azië en Amerika. Want in Europa is de computerverkoop wel gezakt met ruim 10%. Verwacht wordt dat het komende kwartaal ook de stijging van computerverkoop blijft aanhouden. Dit mede te danken aan het nieuwe Windows 7, dat op 22 oktober wordt gelanceerd door Microsoft.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...