• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbOpnieuw heeft de DSB Bank uitstel gekregen. Hiermee blijft de DSB Bank steeds Nederland verbazen, want keer op keer weet Dirk Scheringa de dans te ontspringen. Maar gaat de DSB Bank dan toch niet failliet? Of is er ook met een extra weekend tijd geen redden meer aan?

De kans op overleving is weer aanzienlijk gestegen voor de Dirk Scheringa Bank. De bank kwam in problemen vorige week toen bleek dat er miljoenen verdwenen na een tv-oproep. Ook is de DSB Bank al onder curatele gezet. De verwachtingen zijn dat de spaarders al het geld weg zullen halen, zodra zij daar de mogelijkheid voor krijgen. En dit betekend dat duizenden spaarders dus het hele weekend met een mager inkomen moeten vertoeven. Daarnaast gaan betalingen voor hen ook niet door. De gevolgen zijn massaal, maar het is nu toch echt op afkorting. Vrijdagmiddag heeft de rechtbank in Amsterdam er mee ingestemd om de DSB Bank nog één kans te geven. Opnieuw uitstel van executie, en hij heeft tot maandagochtend 9.00 uur de tijd om zijn gesprekken met een Amerikaanse bank verder te laten plaats vinden. Zij zouden geïnteresseerd zijn in de overname van de DSB Bank, in tegenstelling tot de banken in Nederland. Als er bekend wordt gemaakt dat de DSB Bank door deze partij kan worden overgenomen gaat DSB dus toch niet failliet. Mochten de gesprekken niet goed aflopen, dan zal maandag toch echt het doek vallen voor de Friese bank.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...