• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankHet lijkt er nu toch echt op dat de DSB Bank vandaag echt gaat vallen. Om 11 uur zal er een persconferentie plaats vinden en daarvoor zal bekend worden gemaakt of de DSB Bank ook deze bewuste maandag overleeft. Dirk Scheringa wist keer op keer Nederland te verbazen. Vrijdag kreeg de bank nog uitstel omdat de bank in onderhandeling zou zijn met een Amerikaanse partij. Maar helaas, de Amerikaanse partij heeft het laten afweten en hiermee is de hoop verdwenen.

Zowel bij Dirk Scheringa als zijn medewerkers is het vandaag erg treurig gesteld. Dirk is niet in staat geweest zijn levenswerk van de afgelopen 32 jaar nog te redden. De kans op overleving is hiermee enorm gedaald en ziet het er dus echt naar uit dat de DSB Bank echt failliet zal worden verklaard vandaag. Er is veel gevochten voor de DSB Bank, maar tevergeefs. Maar als deze ochtend het faillisement wordt uitgesproken is dat nog maar het begin van de DSB Soap. Want dan begint het touwtrekken om vergoedingen en claims.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...