• RSS
  • Facebook
  • Twitter

DSB IS FAILLIET

Posted by Henri 0 Comment

dsbDe rechter in Amsterdam heeft zojuist het vonnis uitgesproken. Na wekenlang van vechten voor de bank, vechten voor de spaarders, is het gevecht voorbij. Dirk Scheringa kan zijn handdoek in de ring gooien. Zijn levenswerk is niet meer. De DSB Bank is vandaag dan echt officieel failliet verklaart! Hiermee zijn 2000 medewerkers vandaag op straat komen te staan, na velen kansen is het Dirk dus toch niet gelukt.

Vorige week kreeg aller eerst de DSB Bank uitstel van executie. Dirk ging in gesprek met de grote banken uit Nederland, maar geen enkele bank wilde de DSB overnemen. Wel werd alle hoop gevestigd op een partij uit Amerika. Deze Amerikaanse partij kan de DSB Bank altijd nog redden, maar tevergeefs. Ook zij haakte snel af, waardoor nu toch echt het doek is gevallen voor de DSB Bank. Om 10 uur zal Dirk Scheringa in een gesprek zijn medewerkers spreken, en een uur later zal Dirk Scheringa een persconferentie houden.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...