• RSS
  • Facebook
  • Twitter

kazaaDe bedenkers van het ooit zo populaire en beruchte downloadprogramma Kazaa komen terug! Binnenkort start Rdio, een nieuwe streaming muziekdienst. Het nieuwe project staat nog in de kinderschoenen en er is dus niet veel bekend over de nieuwe streaming dienst. Volgens velen is de streaming muziekdienst niet levensvatbaar. De achtergrond van Kazaa zou voor problemen zorgen in het vertrouwen van de platenmaatschappijen.

Het nieuwe project is namelijk geheel legaal en zal ook een betaalde dienst worden. In het begin zal het project ondersteunt worden met abonnementsgelden en er is dus geen enkele sprake van een gratis streaming optie. Momenteel zijn er onderhandelingen gaande met platenmaatschappijen. Maar de toekomst zal moeten uitwijzen wanneer de nieuwe muziekdienst van start zal gaan.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...