• RSS
  • Facebook
  • Twitter

windows7Nog drie nachtjes slapen, en dan is het zover! Dan ligt Windows 7, het lang verwachte besturingssysteem van Microsoft in de winkels. Microsoft werkt momenteel al goed aan de promotie en marketing rondom de komst van Windows 7. Ze hebben de online strategie goed uitwerkt en in een opvallende actie probeert zo Microsoft ervoor te zorgen dat Windows 7 de flop van Vista snel laat doen vergeten. In een opmerkelijke actie geeft Microsoft 777 exemplaren van Windows 7 gratis weg!

In de grote marketingcampagne staat alles in het teken van het getal 7. Het plaatsje Zevenhuizen in Groningen heeft geluk. Onder de inwoners van het dorp worden 777 exemplaren van het nieuwe Windows 7 gratis weggegeven. Via de website zevenhuizengaatover.nl kunnen de inwoners zich inschrijven. Vervolgens kunnen zij dus a.s. donderdag een installateur aan de deur verwachten die voor hen gratis Windows 7 op de computer installeert. Wel dienen de computers uiteraard geschikt zijn voor de Windows 7 systeemeisen. Microsoft heeft al aangegeven dat er al 200.000 gebruikers Windows 7 als betá-versie hebben uitgeprobeerd.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...