• RSS
  • Facebook
  • Twitter

windows7Het grote voordeel van het ontwikkelen van een slecht besturingsprogramma is toch wel dat iedereen massaal overstapt op je nieuwe goede product! Dat zal vast niet de instelling geweest zijn waarmee Microsoft aan Windows 7 heeft gewerkt, maar dat is wel het resultaat uit een onderzoek van Information Technology Intelligence Corp (ITIC). Zij onderzochten 1200 ondernemingen.

Van alle ondernemingen heeft ruim de helft aangegeven graag te willen overstappen op Windows 7 het komende jaar. Van alle bedrijven uit het onderzoek kwam 85% uit Amerika, en de overige 15% waren uit de overige continenten zoal Azië en Europa. Ruim 50% stapt over op Windows 7, en ruim 11% heeft al aangekondigd over te willen stappen op het moment dat het eerste servicepack uitkomt. Van de ondervraagden gebruikt het grootste gedeelte nog Windows XP, omdat Windows Vista niet goed in de smaak viel. Uit de testonderzoeken blijkt dat de meeste eerste testgebruikers hebben zeer tevreden zijn over Windows 7. Het is nog even wachten, vanaf donderdag is namelijk Windows 7 ook in Nederland verkrijgbaar.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...