• RSS
 • Facebook
 • Twitter

microsoftHet gratis antivirusprogramma van Microsoft scoort! Terwijl Microsoft met de nieuwe dienst Bing de concurrentie niet weet uit te schakelen, maar het programma Security Essentials een grote opkomst. In de eerste week dat het programma beschikbaar was op het Internet is het maar liefst 1,5 miljoen keer gedownload. En hiermee gaat het antivirusprogramma heel snel naar de richting van antivirusgiganten Norton en Norman.

Daarnaast blijkt het ook heel belangrijk te zijn geweest voor de gebruikers om het programma te downloaden. Ruim 4 miljoen infecties als spyware e.d. werden aangetroffen over in totaal 535.752 verschillende computers. De meeste schadelijke infecties kwamen voor op een computer met Windows XP. Maar dit is ook logisch, aangezien Windows XP nog steeds het populairste besturingssysteem is over de hele wereld. Hier moet vanaf donderdag het nieuwe Windows 7 echter weer verandering in gaan brengen. Dan nog een paar leuke details. De meeste trojans kwamen voor in de Verenigde Staten. Een trojan is een programma die de controle van uw computer kan overnemen.  China loopt aan kop met spyware en adware, terwijl in na de meeste wormen waren te vinden.

One Response so far.

 1. keuleniscool zegt:

  Ik wordt al weken geterroriseerd door microsoft op maffia achtige wijze .
  Ruim 1 jaar geleden heb ik een PC van Siemens a ca 1000 euro gekocht bij media markt Maastricht .
  En nu wordt ik steeds op mijn scherm beticht van software vervalsing .
  Nergens kan ik een mail adres vinden (zoals hier) om te protesteren , alleen waar ik bedragen van honderden euro,s moet betalen .
  Dit zijn maffia praktijken !
  Ik ben bijna 70 jaar en voel me ernstig beledigd en bedrogen .


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...