• RSS
  • Facebook
  • Twitter

HyvesYme Bosma, business developer van Hyves, organiseert op 6 november een open dag. Deze open dag is er om bloggers, twitteraars en andere internetgebruikers bij elkaar te laten praten. Hyves bestaat 5 jaar, een mooie reden dus om eens gezellig bij elkaar te komen. Maar natuurlijk is die sfeer en gezelligheid niet het enige doel van de tweetup.

De laatste tijd duiken er steeds meer de verhalen op dat Hyves op is. Hyves is niet meer succesvol en daalt in populariteit. Hyves zou geweest zijn, en Facebook moet de grote nieuwe opvolger zijn. Facebook groeit inderdaad met zo’n huidige 1,5 miljoen leden in Nederland. Maar Hyves blijft er nog steeds met kop en schouders boven uit steken met 7 miljoen leden in Nederland. Daarnaast maandelijks 80 miljoen mobiele pageviews per maand en 1.478.341 krabbels per vandaag.

Ook zin om gezellig mee te babbelen over Hyves, Internet en communicatie? Klik hier voor meer informatie en het aanmelden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...