• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbTwee dagen na het faillisement wordt er steeds meer bekend over de ernst van de DSB Bank. Sinds vandaag is ook de website van de DSB Bank aangepast. Tot op de dag van gisteren was daarop nog te zien welke producten en diensten de DSB Bank zoal konden bieden aan de consumenten. Vandaag werd ook bekend dat Dirk Scheringa, directeur van de DSB Bank, echt alles kwijt is. Als bestuurder heeft hij namelijk ook geen recht op het depositiegarantiestelsel.

Het licht in een diepe donkere tunnel lijkt voor velen heel ver weg. Duizenden medewerkers proberen aan werk te komen, maar vooral in deze tijd is dat zwaar. En nadat enkele media hadden bericht dat zij het opmerkelijk vonden dat de website nog online was, is dit ook vandaag aangepast. Maar ook Dirk Scheringa zelf zal behoorlijk met zijn handen in het haar zitten. Hij krijgt geen euro terug via het depositiegarantiestelsel. Via dit stelsel ontvangt iedere spaarder tot 100.000 euro terug. Maar hiervoor geldt dus wel een uitzondering voor Dirk Scheringa. Zijn museum is leeg gehaald, het stadion van zijn geliefde AZ is in beslag genomen en zo lijkt het drama compleet.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...