• RSS
  • Facebook
  • Twitter

DSB Bank: The Game

Posted by Henri 0 Comment

dsbgameVorige week was het één groot drama rond de DSB Bank, en afgelopen maandag werd dat drama compleet toen de DSB Bank officieel failliet werd verklaart. Voor spelmakers en grappenmakers dus het ideale onderwerp voor iets nieuws. De DSB Bank wordt volop door het slijk gehaald in grappen, filmpjes op YouTube. Maar ook is er nu al de DSB Bank Game. Deze game is te verkijgen op Funny Games.

In de game kruip je in de rol van bankbaas Dirk Scheringa en moet je je bank gaan verdedigen. Alle klanten die komen moet je proberen een zak geld mee te geven, waarna je de kas kunt aanvullen door simpelweg op de spatiebalk te drukken. Vervolgens kun je het kantoor van Scheringa ook steeds verder beveiligingen door er bijvoorbeeld een muur voor te zetten. De game is momenteel al razend populair op het Internet, en het zal echt niet het laatste zijn wat we horen van de DSB Bank.

Klik hier om zelf de DSB-game ook te spelen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...