• RSS
  • Facebook
  • Twitter

yahooYahoo mag blij zijn. Google had al bekend gemaakt weer flink te zijn gestegen, maar ook Yahoo is zeker niet achter gebleven. Zij wisten de winst maar liefst te verdubbelen! Internetbedrijf Yahoo heeft de nettowinst zien verdubbelen. In het derde kwartaal hebben zij een winst geboekt van maarliefst 186 miljoen dollar. Dit was vorig jaar slechts 54 miljoen dollar in dezelfde periode.

Ondanks dus de felle concurrentie die er op markt van zoekmachines heerst is daar in portemonnee van Yahoo en Google dus helemaal niets te merken. Per aandeel was de winst ruim 13 dollarcent. Toch opmerkelijk dat Yahoo zoveel meer winst heeft geboekt, aangezien de omzet is gedaald! Mede door de sterke concurrentie en teruglopende advertentieinkomsten daalde het met 12% naar 1,58 miljard dollar. Waarschijnlijk heeft Yahoo dus flinke bezuinigingen gehad, waardoor er dus meer geld is over gebleven dan voorheen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...