• RSS
  • Facebook
  • Twitter

office2010Nog even geduld. Met vandaag de komst van Windows 7 kunnen we binnen een korte tijd ook de komst van Office 2010 verwachten. Microsoft maakte vandaag bekend volgende maand al met een eerste betáversie op de markt te willen komen. Maar er is nog meer nieuws. Microsoft wil namelijk ook de concurrentie aan gaan met Google Docs door een online Office op te zetten. Ook hiervan wordt in november de betáversie verwacht.

Google en Microsoft staan al een flinke tijd recht tegenover elkaar. Het zijn de grootste concurrenten. Waar Google de beste zoekmachine heeft, zet daar Microsoft Bing tegenover. En waar Google GMail heeft, is ook Windows Live Mail een groot succes. De eerste betáversie van de online Office is al online beschikbaar, maar alleen beschikbaar voor enkele duizenden gebruikers die daarvoor zijn uitgeloot. Met de webuitvoering hoopt Microsoft de bedreiging uit de hoek van Google op afstand te houden. Zoals de naam al doet vermoeden. Office Web Apps en Office 2010 in de fysieke vorm worden in 2010 echt op de markt verwacht.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...