• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vanbuurenArmin van Buuren is de meest gedraaide Nederlandse artiest op het Internet. Dit blijkt uit een samengestelde lijst van StreamCerf.  StreamCerf doet onderzoeken naar het gebruik van online muziek. Hieruit bleek dat de Leidse DJ op de 6e plaats stond in de lijst van meest gedraaide artiesten op online radiostations. De afgelopen maand werd Van Buuren 34.000 keer gedraaid door 317 verschillende radiostations.

Van Buuren is hiermee dus razend populair, zo heeft hij ook zijn eigen radioshow A State of Trance. Deze show trekt ongeveer 28 miljoen luisteraars per week. We mogen trots zijn op Van Buuren, want de namen in het lijstje zijn erg groot. U2, Metallica, Madonna, The Beatles en Michael Jackson staan voor hem. Armin van Buuren is één van de grootste artiesten die Nederland kent.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...