• RSS
  • Facebook
  • Twitter

bedrijfswagensVandaag meldt het ANP dat het aantal bedrijfsauto’s in Europa fors is afgenomen. In september zijn er voor 27,7% minder bedrijfsauto’s gekocht dan in dezelfde maand vorig jaar! In de eerste negen maanden van 2009 zijn er in totaal 1.270.241 voertuigen bij gekomen in Europa. Het gaat hier om geregistreerde vans, vrachtwagens en bussen. Dit is in de eerste 9 maanden afgenomen emt ruim 35,6%! Dat meldt Acea, dat is de fabrikant van auto’s in Europa.

In Nederland is ook de daling goed te merken. In ons land daalde het aantal naar 53.848 bedrijfswagens, en dat is 37,4% minder dan in de eerste drie kwartalen van 2008! De daling is in de gehele branche te merken. Van kleine busjes tot zware trucs. De afname was nog het minst bij de bussen en touringcars, daar was de afname 16,5%.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...