• RSS
  • Facebook
  • Twitter

windows7Sinds vorige week ligt Windows 7, het nieuwe paradepaardje van softwaregigant Microsoft, in de schappen van de winkels. Het is een succes, Microsoft breekt records en stoot daarmee Harry Potter van de troon. Harry Potter was wekenlang het meest gereserveerde product, maar met de komst van Windows 7 is daar verandering in gekomen. Windows 7 is in de eerste weken al vaker gereserveerd dan Vista in jaren!

Harry Potter and the Deathly Hallows hield al sinds de lancering van het boek het record in handen. Na 8 uur had Windows 7 al meer reserveringen dan Windows Vista, de voorganger van Windows 7. Dat betekend champagne voor Microsoft. Na de velen kritieken op Vista, zijn zij na het succes van Windows XP er toch weer in geslaagd om een bestseller op de markt te brengen. Ook de reacties van de eerste gebruikers zijn zeer positief. Het nieuwe programma is effectief en voldoet aan alle behoeften van de computergebruiker van 2009.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...