• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Webshops: Betaling

Posted by Henri 0 Comment

bolHet is de wil van iedere webmaster. Het bereiken van de top. Wij willen daar als Strategie Online graag een steentje aan bijdragen en helpen u daarom met wat tips voor de top. Het zijn tips die u helpen uw website te optimaliseren, en de strategie van uw website wat aan te scherpen. In deze nieuwe blogreeks specialiseren we ons op webshops met dagelijks tips ter verbetering van uw webshop. Ook vandaag dus weer een nieuwe tip ter verbetering van uw webshop.

Voor klanten is het belangrijk dat er mogelijkheden zijn tot interactie, dus zorg dat er een telefoonnummer of contactformulier beschikbaar is. Ook het aanbieden van gerelateerde producten kan een goed initiatief zijn, doordat ze op dat moment al bereid zijn tot een koop en dus een aanbieding op een goed moment komt. Duidelijkheid op de website is ook belangrijk, een opvallende ´Winkelwagenknop´ is daarom noodzakelijk.

Tot slot blijft de betaling een cruciaal punt. Geef goed aan dat het een veilige betalingsmethode is, door bijvoorbeeld het gebruik van bekende logo´s of duidelijke uitleg, verstop ook de voorwaarden niet.

Categories: Advies, Algemeen, Verbeter

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...