• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Affiliate Marketing

Posted by Henri 0 Comment

marketingHet is weer tijd voor een nieuwe blog. Vandaag behandelen we op Strategie Online een erg onbekende vorm van marketing. Namelijk affiliate marketing, beter bekend als: online geld verdienen zonder daarvoor enkele investeringen. De ideale manier voor online succes dus!

Om geld te kunnen verdienen via het internet heb je helemaal niet zo heel veel nodig. Het kan als webmaster, met adverteerruimtes e.d. Maar het kan ook zonder een website! Als u deze blog leest heeft u tenslotte al de twee belangrijkste instrumenten in huis. Een computer en een internetverbinding! Tegenwoordig zijn er duizenden websites die hun producten (of diensten) dus online aanbieden. Hier worden honderden euro’s voor betaald om deze producten te promoten. En nog steeds blijft mond-tot-mond-reclame de beste reclame die een producent zich maar kan wensen. En met de huidige marketing strategien werken zij daar dan dus ook graag aan mee. Dat is het moment dat u daar binnen kunt springen. U kunt het product online vertegenwoordigen en promoten, aangeven hoe goed u het product kunt. Vervolgens kunt u daar dan een provisie krijgen op de verkoop. Miljonair worden via deze methode, daar is nog heel veel promotie voor nodig. Maar het kan altijd een mooi begin zijn!

Categories: Actueel, Advies, Algemeen, Marketing

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...