• RSS
  • Facebook
  • Twitter

islateApple is ijzersterk in het geheim houden van bedrijfsinformatie. Informatie over nieuwe producten, updates, upgrades worden alleen door Apple zelf altijd bekend gemaakt. Echter wordt er online wel heel wat besproken over de nieuwe producten. De geruchten gaan heel snel, en ook nu maakt de geruchtenmachine overuren. Terwijl Apple de kaken stijf op elkaar houdt, raken de gebruikers er niet over uitgepraat. Dat was dus ook de reden om de website iSlate in het leven te roepen.

In februari 2010 komt het nieuwe product Apple iSlate op de markt. Althans, Apple doet over de naam iSlate net zo geheimzinnig als de applicaties van deze nieuwe gadget. In aanloop naar deze nieuwe gadget houdt de iSlate blog u op de hoogte. Het Internet wordt afgezocht naar de beste speculaties, exclusieve previews en om u op de hoogte van de diensten, gadgets en producten van Apple. Het team van Strategie Online heeft daarom een blog opgezet met hierin het laatste nieuws, feiten en roddels over de nieuwe producten van Apple. Daarnaast vind je daar ook de beste concept designs.

De website van Apple iSlate is te vinden onder http://www.islate.eu.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...