• RSS
  • Facebook
  • Twitter

yfkesturmGoedkoop en wanhopig. Dat zijn de twee trefwoorden voor de nieuwe viral marketing actie van de nieuwe ladyphone van Samsung. Voor de promotie van de ladyphone is een filmpje opgedoken op het Internet. Op YouTube circuleert een filmpje waarin te zien is hoe Nederlands supermodel Yfke Sturm begint te strippen op de achterbank. Geen spannend filmpje, en overduidelijk een reclamestunt.

Door de velen media aandacht is het filmpje al wel ruim 16.000 maal bekeken, maar Yfke kan beter de reacties op het filmpje niet lezen. Het gaat om de promotie van de nieuwe ladyphone Allure S. Yfke staat ook onder contract bij Samsumg en heeft eerder al op haar Twitter account verklapt dat het inderdaad een viral marketing campagne is. Dit wordt ook erg duidelijk aangezien ze tijdens de handelingen aan het bellen is. U kunt het filmpje hier bekijken.

Categories: Actueel, Algemeen, Marketing

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...