• RSS
  • Facebook
  • Twitter

jacksonHet is bijna Halloween. Vrijdag is het feest van de spoken. In Amerika is dit feest een stuk populairder dan in Nederland, maar omdat Nederland ook massaal gebruik maakt van internationale diensten als Twitter en Facebook, komen wij ook steeds meer in aanraking met dit soort feesten. Zo gaat het a.s. vrijdag spoken op Twitter. Er wordt een seance georganiseerd waarin wordt geprobeerd contact te krijgen met dode vips. Zo wordt geprobeerd de geest van Michael Jackson op te roepen.

Halloween wordt zo dus ook op Twitter op een bijzondere wijze gevierd. Het medium Jayne Wallace (@tweance) maakt het allemaal mogelijk. Via het medium kun je vragen doorspelen een overleden vips. Michael Jackson, Kurt Cobain, River Phoenix en William Shakespeare worden zo opgeroepen. Vervolgens zal het medium uit London de vragen stellen die binnenkort op haar Twitter en de reacties worden vervolgens doorgespeeld aan de twitteraars. De reacties verschillen erg van elkaar. Vooral omdat ook de King of Pop in de stunt voorbij komt, en velen fans zijn daar niet van gecharmeerd.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...