• RSS
  • Facebook
  • Twitter

9292De website 9292 viert feest. “Met gepaste trots maakt 9292 kenbaar dat het 100 miljoenste reisadvies vandaag is afgegeven! Het advies is verstrekt door callcenter MCC in Rotterdam. Directeur Gert Staal en communicatiemanager Aarnout Mijling hebben mevrouw Eden uit Lopik in het zonnetje gezet. Naast een bos bloemen kreeg zij een passend OV-cadeau overhandigd: een e-reader om e-books te lezen.”, zo liet 9292 weten.

De website 9292 is een online routeplanner voor het openbaar vervoer. U kunt uw bestemming invoeren en de website berekent de buslijnen en tijden. De website wordt vaak bezocht en gebruikt. Vorig jaar bleef de site net onder de 100 miljoen gebruikers, maar dit jaar is het ze dan toch gelukt! Het succes zit hem voornamelijk in de betrouwbaarheid, 86% van de reisadviezen zijn namelijk helemaal correct. Wat de dagelijkse bezoekersaantallen zijn is niet bekend van de website.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...