• RSS
  • Facebook
  • Twitter

windows7Het nieuwe paradepaardje van softwaregigant Microsoft is te duur voor producenten van netbooks. Netbookproducenten stappen dan ook totaal niet massaal over op Windows 7. Zij wachten voorlopig tot Windows XP vanaf volgend jaar wordt uitgefaseerd, en Windows 7 dus is gedaald met de prijs. De nieuwe versie is te duur, zo liet analistenbureau Directions on Microsoft weten door middel van een persbericht.

De meeste netbooks werken nog met Windows XP. De goedkopere Starter Edition van Windows 7 is namelijk nog altijd twee keer zo duur als de versie van Windows XP. Inmiddels is Windows 7 ak wel erg in trek onder ondernemers en particulieren. Windows 7 heeft Harry Potter eerder al verslagen en wordt enorm veel geupgrade en verkocht. Iedereen is blij om Windows Vista te mogen in ruilen voor Windows 7, maar aan Windows XP blijven de meeste toch nog iets te goed verbonden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...