• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Online streaming tvOnline tv wordt steeds meer een bron van inkomen voor de media. De Publieke Omroep maakt gebruik van Uitzending Gemist en meerdere digitale tv-kanalen, het aantal internetpiraten stijgt in recordtempo en ook bij de commerciële televisie weten ze inmiddels online tv te produceren. Maar in 2010 belooft er pas echt een digitale revolutie te ontstaan op het gebied van online entertainment.

Vanaf 1 januari start er een nieuwe grote online tv-zender. Één van de grote concurrenten tegen het nieuwe digitale tv-station RTL Lounge en Veamer, van SBS. Online tv is hot, en tv-programma’s worden steeds vaker online (terug) bekeken. Ook videosites als YouTube weten keer op keer records te verbreken met bezoekers en bekeken video’s. Internetdeskundige Johan Pouwelse reageert:”Met peer-to-peer kan je een miljoenenpubliek gratis bereiken en er zijn geen problemen met frequentieschaarste of kabelruimte.”


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...