• RSS
  • Facebook
  • Twitter

firefoxMozilla Firefox heeft een explosieve groei doorgemaakt de laatste tijd. De afgelopen 8 weken heeft Mozilla Firefox ruim 30 miljoen nieuwe gebruikers mogen ontvangen. Dat heeft Mozilla deze week bekend gemaakt. De enorme groei is te danken aan het nieuwe schooljaar. De studenten die nieuwe laptops of computers kopen installeren daarom meteen de nieuwste versie van Firefox. De gebruikers van Firefox zijn vooral de jonge en moderne gebruikers van Internet.

De groei van Mozilla Firefox is goed te berekenen. Er wordt eerst gekeken naar het aantal downloads van de software en vervolgens kan via de server worden bepaald hoevaak er wordt gezocht naar een nieuwere versie. Firefox zoekt om veiligheidsredenen namelijk automatisch één keer per 24 uur naar updates. Het aantal actieve gebruikers is dus te meten door de gestelde servervragen. Mozilla Firefox was al de op één na grootste Internetbrowser ter wereld. Alleen Internet Explorer van Microsoft kent meer gebruikers.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...