• RSS
  • Facebook
  • Twitter

journaalCreativiteit kent geen tijd. De laatste tijd worden eigen creaties van mixjes en rapjes steeds populairder. Er werd een hit gescoord met een rap van Gerda Smit, die Internethit was een groot succes na de reportage van SBS Shownieuws. Maar het succes blijkt niet eenmalig, steeds vaker onstaan er Internethits na een actuele gebeurtenis.

Via YouTube upload iedereen zijn eigen creatie, waarna sommige duizenden malen worden bekeken. De videoclip van DJ Kabaal van Housbergen met Alles is weg werd zelfs uitgezonden op TMF! De makers van het programma Koefnoen pakte deze hit op en gingen er ook zelf mee aan de slag. Zij maakte de Rapservice waarin zij actuele gebeurtenissen in een rijm zette. Dit met hilarische resultaten, ook deze video’s worden veelvoudig bekeken op YouTube. Inmiddels is er weer een nieuwe hype. Via auto-tuning kan van een normale stem een zingende stem worden gemaakt. Een zingende Sascha de Boer over de actuele gebeurtenissen uit het NOS Journaal zorgen voor een grote Internethit met al ruim 12.000 maal bekeken. Hieronder vindt u enkele relevante YouTube links:

- NOS Journaal on auto-tuning
- Koefnoen: Rapservice Prinsjesdag
- DJ Kabaal van Housbergen ft. Gerda Smit – Alles is weg


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...