• RSS
  • Facebook
  • Twitter

balkenendeJan Peter Balkenende gaat helemaal uit zijn dak met Frans Bauer. Dat is het Internetfilmpje dat video YouTube duizenden malen wordt bekeken. De video is ook via de media opgepakt. Zo was het filmpje te zien in meerdere tv-programma’s. In het filmpje is te zien hoe Jan Peter Balkenende in de polonaise loopt op het podium tijdens het optreden van Frans Bauer.

 

Het filmpje is al op 21 juni 2009 genomen tijdens een chique feest. De Brabantse volkszanger trok vervolgens de premier het podium. Jan Peter Balkenende pakte zijn kans, hij ging uit zijn dak in de polonaisse en trok meerdere mensen mee het podium op. Een gezellig filmpje wordt het resultaat. Nu premier Balkenende in de race is om eventueel de eerste president van Europa te worden is er veel belangstelling voor de beelden. De meningen zijn verdeeld. Zo reageren mensen in fora:”Zo’n politici kun je nu toch niet meer serieus nemen?”, maar ook wordt er gereageerd:”Respect voor Balkenende, hij is ook een mens en mag toch ook wel eens een keer het naar zijn zin hebben. Europa mocht willen dat dit de president was!”. Hieronder kunt u de video bekijken.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...