• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Fred ruimt op

Posted by Henri 0 Comment

fredruimtopFred zal wellicht niet heel erg bekend zijn. Wie is Fred? Fred is de persoon die jarenlang trouwe dienst heeft gehad bij provider HetNet, maar overbodig is geworden bij de fusie met KPN. Sinds HetNet ook KPN is geworden komt Fred dus op straat te staan. Fred is die man in dat paarse pakje die zowat in ieder reclameblok wel een keer voorbij kwam. En met het vertrek van Fred betekend dat een passend afscheid!

HetNet en KPN hebben op een leuke manier afscheid genomen van het reclame imago dat Fred heet. Fred van HetNet heeft een eigen website gekregen, fredruimtop.nl. Op deze website is een soort van veiling, en opmerkelijk ook is dat alles gratis is! Alle bekende onderdelen van de reclamespotjes van HetNet kun je zelf ook verkrijgen. Maak een top 5 van producten die je graag zou willen hebben, en wie weet wordt jij wel de trotse eigenaar van een laptop van HetNet, een fotoboek, het bekende HetNet-pak, de pruik en snor van Fred en nog veel meer. Ook zal de website Fredruimtop.nl worden weggegeven. Alles is gratis en iedereen mag mee doen!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...