• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googlevoiceGoogle is met de talloze diensten en producten al jaren meer dan alleen een zoekgigant. Velen diensten die zij online aanbieden zijn meteen een daverend succes. Zo ook Google Voice. In Nederland is deze telefoniedienst nog niet heel bekend, maar toch kent de dienst al 1,4 miljoen gebruikers. Dit bleek uit documenten van de Amerikaanse overheid, na een onderzoek.

Enkele telefoonnummers werden geblokkeerd, en daar wilde de overheid weten waarom en hoe dit gebeurt. De overheidsinstantie heeft vervolgens een groot deel van de aangereikte documenten bekend gemaakt. Het werd zo ook bekend dat ruim 40% van de gebruikers Google Voice dagelijks gebruikt. Google is al in onderhandeling met diverse telecompartners van buiten de Verenigde Staten om zo Google Voice ook op te zetten bij de VS. In Google Voice is het bijvoorbeeld mogelijk om  al uw telefoonnummers naar één nieuw nummer om te leiden, of om bijvoorbeeld een voicemail om te laten zetten tot tekst. Aangezien de VS op het gebied van techniek vaak ver voorloopt met Nederland is de kans dus groot dat binnenkort ook in Nederland iedereen Google Voice gebruikt.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...