• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sinterklaasSinterklaas staat alweer bijna voor de deur. Dat betekend weer ladingen pepernoten, speculaas en ander lekker snoepgoed. Sinterklaas komt in een razend snel tempo op. Op de tv zijn al verschillende Sinterklaas-series te zijn, en een Sinterklaas-film weet ook de bioscopen goed te vullen. Met Sinterklaas op komt gaat Nederland ook weer spontaan lootjes trekken. Gebeurde dat voorheen nog uit een hoed of emmer? Dit keer gebeurd ook dat online.

Via de website Lootjestrekken.nl zijn er namelijk al ruim 180.000 lootjes getrokken. Naar verwachting zal deze periode van Sinterklaas en de Kerstdagen er zo’n ruim 700.000 mensen gebruik maken van het online lootjes trekken. Vorig jaar wist de website al de grens van 500.000 lootjes te behalen. De voordelen zijn erg goed voor de dienst, zo kan een groep lootjes trekken zonder dat ze bij elkaar hoeven te komen. Maar ook is er een optie om verlanglijstje er aan toe te voegen, of anoniem vragen te stellen aan de persoon die hem of haar lootje heeft getrokken. Maar het grootste pluspunt voor de dienst is toch wel dat er mensen kunnen worden uitgesloten. Bijvoorbeeld de persoon die vorig jaar uw lootje al had getrokken, maar uit de praktijk blijkt vooral dat met name de partners hiermee worden uitgesloten.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...