• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Strategie-Online LogoEen nieuwe rubriek op Strategie Online. Elke vrijdagmiddag gaan we om 14.00 uur terugblikken op de afgelopen week, maar nemen we ook alvast een kijkje in de volgende week. Afgelopen week was het de meest succesvolle week ooit voor Strategie Online. Succesvolle blogs, extreem veel bezoekers, leuke interviews en leuke interactie met de bezoekers.

Afgelopen week
Deze week stond het grootste deel in het teken van marketing. Iedere ochtend verscheen er om 9.00 uur een nieuwe educatieve blog. In deze blogs werden verschillende marketingvormen goed doorgelicht. Maar ook was er veel nieuws. Er was nieuws over het nieuwe downloadverbod in Nederland, het rouwen via Facebook, Internethits, onderzoek naar nieuwe marketingvorm, een mijlpaal voor Google, het afscheid van Fred van Het Net. Maar ook een dansende Balkenende, lichamelijke klachten van het gebruik van een laptop, slechte cijfers voor marketingsector, schikking voor belspelletjes en de Mexicaanse griep binnen het bedrijfsleven konden niet ontbreken deze week. Ook natuurlijk kwam de kredietcrisis voorbij de afgelopen week. Krijgt Nederland dit jaar bijvoorbeeld een kerstpakket ondanks de recessie? Maar ook een blog over het herkennen van falende managers in crisis. Maar het hoogtepunt van de afgelopen week was toch echt wel het exclusieve interview met de makers van DSB The Movie. In dit interview, dat we samen met u deden, onthulde de makers dat de opbrengst zou gaan naar de KWF Kankerbestrijding!

Volgende week
Volgende week zal vanaf maandag weer een nieuwe frisse werkweek van start gaan. Door de kredietcrisis zijn velen mensen op straat kom en te staan. In dat geval kun je twee dingen doen. Gaan solliciteren voor een nieuwe baan, maar als je echt overtuigt bent van je cappaciteiten kun je net zo goed voor je zelf beginnen. Ondernemen, dat staat centraal volgende week. Daarom verschijnt er volgende week iedere dag om 9.00 uur een educatieve blog met tips en trucs om succesvol een eigen zaak te starten. Daarnaast zullen wij natuurlijk ook volgende week weer de gehele week aan uw nieuwsaanbod voldoen. Het laatste nieuws over DSB The Movie, de kredietcrisis en alles dat u bezig houdt.

De redactie van Strategie Online wenst u allemaal een heel fijn weekend!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...