• RSS
  • Facebook
  • Twitter

internetHet Internet heeft de laatste jaren veel vertrouwen gekregen van de gebruikers. Iedereen bouwt op het altijd bereikbaar zijn via het Internet, maar toch is Internet niet zo enorm als wordt verwacht. Als namelijk door ondernemers wordt besloten om in grote aantallen thuis te gaan werken, in verband met de uitbraak van de Mexicaanse griep, dan zal Internet binnen de kortste keren plat liggen. Dit meldt het NRC Handelsblad.

Als 40% van de bevolking thuis aan de slag gaat op het Internet zal hiermee Internet plat komen te liggen. Dit blijkt uit dat onderzoek. Daarnaast zullen ook velen jongeren thuis komen te zitten omdat scholen kunnen sluiten. In dit geval zullen ook al deze jongeren zich op het Internet gaan bevinden als zij zich vervelen. Dit is nog eens een extra druk, die het Internet er dan absoluut niet bij kan hebben! “Of het nou kabel, adsl of glasvezel is. Bij het toewijzen van bandbreedte voor consumenten houden providers er rekening mee dat niet iedereen op hetzelfde moment online is. Je kunt het vergelijken met een hackersaanval op een website die wordt lamgelegd door te veel bezoek.”, zo stelt het onderzoeksbureau Gartner.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...