• RSS
  • Facebook
  • Twitter

nokiaRuim 14 miljoen telefoonopladers zijn door telefoonfabrikant teruggeroepen. De apparaten kunnen namelijk ernstige elektrische schokken veroorzaken. De opladers zijn afkomstig uit China door fabrikant BYD Electronic, de behuizing kan eventueel losraken waardoor er inwendige onderdelen bloot komen te liggen. Nokia heeft daarom besloten de opladers van de modellen AC-3U, AC3E en AC-4U, die zijn verkocht tussen13 april en 25 oktober van dit jaar terug te roepen.

Hiermee is een grote jacht ontstaan op de telefoonopladers. De opladers worden namelijk bij de telefoon verkocht, maar worden ook los verkocht. Momenteel zijn er nog geen incidenten gemeld volgens Nokia. maar Nokia wil graag het eerste incident voorblijven en daarom worden uit voorzorg alle laders gratis vervangen. De kosten voor de grote omruilactie zijn geheel voor rekening van BYD Electronic. Er is niet bekend om hoeveel Nederlandse opladers het momenteel gaat. Nokia heeft een speciale website in het leven geroepen waar klanten hun oplader kunnen ruilen, als blijkt dat zij het beste model hebben. Nokia is de grootste producent van mobiele telefoons. Dagelijks verkoopt de multinational zo’n miljoen toestellen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...