• RSS
  • Facebook
  • Twitter

jackpotHet zal je maar gebeuren. De grootste loterijprijs, ruim 27,5 miljoen euro, valt op je lot en je bent in één  klap multimiljonair. De mega jackpot van de Staatsloterij heeft gisteren laten weten dit enorme bedrag te mogen overmaken. Stel je voor, jij hebt één van die 10,2 miljoen loten en hoort dat jij de gelukkige winnaar bent van dat enorme bedrag.

Het is voor de vierde keer dat de jackpot op het maximum van 27,5 miljoen euro belastingvrij kwam te staan. Bij voorgaande trekkingen viel de prijs steeds op een 1/5e lot. Maar in de 1045e trekking werd er toch iemand gelukkig gemaakt met 27,5 miljoen euro. En dan? Dan is de prijs uitgekeerd en staan er heel veel nullen op je bankrekening, wat doe je dan? Velen gaan genieten van het leven, terwijl al die miljoenen ook een prachtige investering kunnen zijn. Investeren in aandelen, je droom voor dat ene grote bedrijf kunnen waar worden gemaakt. Voor velen blijft het bij dromen, wilt u toch die gok wagen ook kans maken op die miljoenen? De jackpot van de volgende trekking staat op 10,7 miljoen euro.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...