• RSS
  • Facebook
  • Twitter

printerNederlanders zijn gierig. Dat is al meerdere malen bewezen, en ook het onderzoek van printerfabrikant Canon beaamde dit. Hieruit bleek namelijk dat ruim de helft van al het kantoorpersoneel door buitensporig te printen en te kopièren. Hierbij blijkt dat zij totaal geen idee hebben wat de kosten daarvan zijn per print.

De print- en kopieerkosten hebben volgens Canon enorme gevolgen voor de economie. Momenteel gaat 3 á 4 procent van de uitgaven van de bedrijven weg aan de print- en kopieerkosten. Met print- en kopieerkosten onder de medewerkers gaat het voornamelijk om familiefoto’s die op A4 in fullcolour worden geprint. Kantoormedewerkers zijn ook niet de nauwkeurigste medewerkers. Bijna de helft laat vertrouwelijke documenten bij de printer of rond zijn eigen bureau slingeren.

Gemakkelijk om als ondernemer dus met bezuinigingen niet naar bonnetjes te kijken, maar ook vooral goed in de gaten te houden waar het personeel zich mee bezig houdt.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...