• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitterLinkedIn en Twitter slaan de handen in één en gaan zo samen de strijd aan met de concurrentie. Gebruikers van LinkedIn en Twitter konden op beiden netwerken kleine berichtjes invoeren tot 140 tekens. Met deze nieuwe samenwerking is het ook mogelijk om een update op één netwerksite op de andere zichtbaar te tonen. Deze berichten worden direct doorgestuurd naar Twitter, door een vinkje te zetten op één van beiden netwerksites.

LinkedIn is een zakelijke netwerksite en hoopt zo met de betrekking van microblogdienst Twitter ook meer nieuwe gebruikers te krijgen die momenteel al massaal twitteren. Daarnaast profiteert Twitter van de sterke identiteit van LinkedIn, terwijl de zakelijke wereld op de netwerksite een groter bereik krijgt. Uit de samenwerking worden dus beiden partijen beter, en dat is dus een goede onderhandeling. Zo worden deze twee concurrenten succesvolle samenwerkingspartners van elkaar.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...