• RSS
  • Facebook
  • Twitter

ZoekmachineSoftwareconcern Microsoft blijft werken aan Bing. Het lukt maar niet om zoekgigant Google als marktleider van de troon te stoten. Microsoft gooit dan ook alles in de strijd om deze felle concurrentiestrijd te gaan winnen. Microsoft heeft nu een nieuwe alliantie gesloten om Google nog verder aan te vallen. Bing is namelijk in zee gegaan met Wolfram Alpha, een online databank die sinds mei antwoorden geeft op vragen die online worden gesteld.

Met dit Unique Selling Point moet Microsoft zijn zoekmachine Bing toch weten te onderscheiden van zoekgigant Google. Het concern probeert al met velen nieuwe gadgets en projecten Bing te versterken door het uniek te maken en zo te laten onderscheiden van Bing. Via de zoekmachine is het nu mogelijk om eenvouding vragen in bepaalde categoriën zoals reizen, winkelen, entertainment te zoeken. Het is niet het eerste verbond dat Microsoft sluit om zo Google aan te vallen. Eerder sloten zij al een overeenkomst met Yahoo!. Maar nog steeds blijft Google marktleider, in de VS heeft Bing nu een marktaandeel van 10%, terwijl Google nog ruim 66% marktaandeel heeft.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...