• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Hij komt, hij komt!

Posted by Henri 0 Comment

sinterklaas´Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!´ Sinterklaas is onderweg en zal morgen aanmeren in Nederland. De intocht van Sinterklaas zal morgen plaats vinden in Schiedam. Met de komst van Sinterklaas betekenen dat overuren voor alle marketeers, een topdrukte, want zo´n groot volksfeest is de ideale inhaalslag voor velen bedrijven.

De winkels stromen vol met pepernoten, pakjes en natuurlijk de zwarte pietjes. Vanaf morgen is het weer zover. De kindertjes zetten hun schoentje, voor de marketeer de taak om er voor te zorgen dat de gemiddelde consument zoveel mogelijk geld uit geeft aan Sinterklaas. Want zo´n groot volksfeest moet groots gevierd worden, juist in tijden van recessie! De media helpt de marketeers goed op weg met series rondom de Sint, maar ook een eigen film en zelfs enkele zwarte pieten bestormen dit jaar de hitlijsten. Sinterklaas is hot!

Maar Sinterklaas heeft nog een grote betekenis in de wereld van marketing. Zo is de start van Sinterklaas het startschot voor het einde van het jaar. Zodra Sinterklaas is verdwenen komt de Kerst eraan, en dat betekend jaarverslagen, afrondingen en het opmaken van de balans. Zorg er daarom voor dat deze grote feesten voor een grote inhaalslag zorgen. Met goede marketing in combinatie met deze feesten bent u van een leuke omzet gegarandeerd.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...