• RSS
  • Facebook
  • Twitter

financieelNa ruim een jaar heeft Nederland vandaag officieel de recessie achter zich gelaten. Een recessie is een recessie als de economie in krimpt. In het derde kwartaal van 2009 is dat niet gebeurd, het kwartaal is namelijk met 0,4% gegroeid ten opzichte van het vorige kwartaal. Dat betekend dus het einde voor de recessie.

Afgelopen week meldde wij u al meerdere malen op Strategie Online dat het einde wel echt in zicht was. Zo bleek dat het aantal vacatures weer aan het stijgen was, maar nam ook het aantal omzet en werk weer toe. Het CBS maakte vanochtend bekend dat de recessie nu echt afgelopen is. De gevolgen van de recessie zullen we voorlopig nog wel even blijven voelen, nog steeds zijn er velen werklozen en het zal nog een hele lange tijd duren voor de economie helemaal is hersteld. Maar het begin is er!

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...