• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Strategie-Online LogoVandaag is er een goede reden om een feestje te vieren op de redactie van Strategie Online. Een belangrijke mijlpaal bereikt vandaag Strategie Online. Dit is namelijk alweer de 250e blog van Strategie Online. Speciaal voor deze gelegenheid zetten we de meest succesvolle, best gelezen artikelen en blogs van Strategie Online op een rijtje.

10 ) Steeds meer loverboys op Internet ( 30-10-2009 )
In deze blog over loverboys op het Internet namen we ook vooral de werkwijze van velen loverboys onder de loep. Dit schijnt een methode te zijn waarvan velen mensen het toch interessant en leerzaam vonden om daar wat over te lezen, om daar zo zelf waakzaam op te blijven.

9 ) Miljoenen huishoudens zitten financieel krap ( 12-11-2009 )
Op 12 november besteedden we aandacht aan de financiële situatie waarin zich velen huishoudens zich momenteel verkeren. Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft financiële problemen en in dit artikel werd het dan ook pijnlijk duidelijk dat niet iedereen meer zo welvarend is dan dat beeld dat vaak van Nederland werd geschetst.

8 ) Nokia roept massaal opladers terug ( 10-11-2009 )
Één van de grootste problemen voor Nokia is op de 8e plaats terecht gekomen in onze top 10 van beste blogs. Nokia maakte begin deze maand bekend velen opladers terug te moeten roepen omdat zij de kans hadden een elektrische schok te geven.

7 ) Reclameblik: Bier ( 16-11-2009 )
Op de zevende plaats komen we een educatieve blog tegen die wel heel recent is. De blog van afgelopen maandag over de blik op het gebruik van reclame en promotie rondom bierfabrikanten bleek naarmate goed in de smaak te vallen dat deze op de zevende plaats terecht is gekomen.

6 ) TV-sector wil minder macht Buma/Stemra ( 30-10-2009 )
Na de velen commotie op Buma/Stemra rond de plannen voor de heffing op het embedden van video’s van YouTube volgde vervolgens een artikel waarin werd aangegeven dat dat niet de enige kritiek was op Buma/Stemra. Zo wil de tv-sector minder macht voor de auteursrechtenorganisatie.

5 ) Uitgebreid verslag DSB-conferentie! ( 19-10-2009 )
Strategie-Online is goed op de kaart gezet door de enorme aandacht voor de zaak DSB Bank. Uiteraard was onze redactie ook aanwezig bij deze persconferen waarin Dirk Scheringa vertelde over de ondergang van zijn bank. Bekende kreten als:”Wij zijn gewoon kapot gemaakt”, zijn rechtstreeks vermeld op de website in een uitgebreid verslag.

4 ) De DSB-Soap ( 16-10-2009 )
De lange sleurende zaak rond de DSB Bank heeft de Nederlandse media weken in zijn greep gehouden. De zaak werd op de voet gevolgd door onze redactie, en daarom werd het op 16 oktober ook tijd voor een compilatieblog. Alle blogs (met links) werden op 16 oktober gebundeld tot één artikel met daarin alle gebeurtenissen rondom de ondergang van de DSB Bank.

3 ) Nederland opgeschrikt door downloadverbod! ( 2-11-2009 )
Nederland werd begin november opgeschrikt met het nieuws dat de Nederlandse overheid het downloaden van muziek, games en video’s op termijn wil gaan verbieden. In een termijn van 3 jaar moet het voorgoed verleden tijd zijn om zomaar iets te downloaden, voor het in werking is moeten er wel genoeg andere legale opties beschikbaar zijn, zo stelt de overheid.

2 ) DSB is failliet! ( 19-10-2009 )
19 oktober zal de geschiedenis in gaan als de dag dat de DSB Bank is gevallen. Het kon dus ook niet uitblijven dan dat dit artikel hoog zou scoren in deze top 10. Strategie Online meldde als één van de eerste Nederlandse media dat de bank officieel failliet was verklaard door de rechtbank.

1 ) Veel lichamelijke klachten door laptop ( 5-11-2009 )
Geen omvallende banken of een verbod, nee. Op de eerste plaats staat een blog van 5 november waarin wij een beeld gaven van de velen problemen die ontstaan door het verkeerde gebruik van laptops. In de blog beschreven we de verkeerde houdingen achter een laptop, en wat de goede houdingen zijn.

De afgelopen maanden heeft Strategie Online zich weten te ontplooien tot een dagelijkse blog met veel educatieve blogs, maar ook een pluriform nieuwsaanbod op het gebied van online strategie, marketing, e-business en Internet gebruik. Strategie Online is een initiatief van het bedrijf MaxServ, dat zich richt op de online, creatieve en nieuwe media.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...