• RSS
  • Facebook
  • Twitter

internetBinnen de Europese Unie scoort Nederland extreem goed met de breedbandinternetaansluiting. Op Denemarken na heeft namelijk Nederland het hoogste aantal inwoners met zo’n breedbandinternetaansluiting, namelijk ruim 36,2% van de bevolking. Internet wordt steeds belangrijk voor de doorsnee nuchtere Hollander. Het verschil met Denemarken is nog maar minimaal, in Denemarken is namelijk 37,3% voorzien van een breedbandinternetaansluiting.

Deze gegevens presenteerde de Europese Commissie gisteren. Het afgelopen jaar is er opnieuw een flinke groei ontstaan in het percentage inwoners met een breedbandinternetaansluiting. In juli 2009 had 24% van de EU-bevolking een internetaansluiting, vorig jaar was dit nog maar 21,6%.  Hiermee lopen Denemarken en Nederland dus erg goed en zitten zij ruim boven het gemiddelde.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...