• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Vodafone logoDe storing van telecombedrijf Vodafone heeft voor veel problemen en schade gezorgd. Bij Vodafone veroorzaakte een storing dat een deel van het netwerk gisteren heel de dag plat werd gelegd. Nog steeds is het nog niet geheel onder controle. Volgens hen is bellen wel weer mogelijk voor abonnees, en komt heel langzaam het sms-verkeer weer langzaam op gang. Wel moet er met het bellen rekening mee worden gehouden dat je vaker moet problemen om contact te krijgen.

“De verstuurde SMS-jes komen allemaal aan, maar dat duurt even.”, zo laat een woordvoerder van Vodafone weten. Volgens de woordvoerder was in totaal 25% van het netwerk van Vodafone de dupe doordat de storing één van de vier toegangspoorten trof. Vodafone is één van Nederlands grootste aanbieders met ruim 4,7 miljoen klanten. De gevolgen van de storing zijn enorm. Het openbaar vervoer in Utrecht had vanochtend nog last van de storing, doordat er geen communicatie mogelijk was met de verkeersleiding. De trams tussen Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein konden daardoor niet vertrekken. Maar ook de zakelijke contactpersonen hebben veel schade gekregen. Ruim een dag waren zij onbereikbaar voor klanten. Hierdoor is er veel schade opgelopen. Het is nog niet bekend wat Vodafone gaat ondernemen om ook deze schade te vergoeden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...