• RSS
  • Facebook
  • Twitter

parijsHet was een geweldig idee, en het heeft internationaal veel free-publicity opgeleverd. Het mooiste voorbeeld van free publicity van het afgelopen jaar. Een Franse website kreeg een leuk idee om gratis geld weg te gaan geven ter promotie van hun online geld verdien website. Bij de Eiffeltoren wilde zij duizenden euro’s zomaar uitdelen.

Het nieuws verspreidde zich snel en dat zorgde voor het resultaat dat er ruim 5000 mensen op de been kwamen voor het gratis geld! Er ontstond een complete chaos, de hele wijk rondom de Eiffeltoren raakte volledig ontregeld. De drukte nam ondertussen in zulke hevige vormen toe dat het verkeer de drukte niet meer aan kon. Hierop heeft de politie gevraagd of de actie verder gestaakt kon worden. De website Mailorame.fr is een website waarbij leden geld kunnen verdienen door het lezen van reclamemails.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...