• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Vodafone logoBijna 2 dagen na de melding van de eerste storing heeft Vodafone alles weer onder controle. De storing bij telefoonaanbieder Vodafone, die al sinds woensdagmiddag voor grote overlast zorgde, is nu toch eindelijk voorbij. De storing zorgde voor veel overlast doordat mensen geen verbinding meer konden krijgen tot het netwerk en daardoor geen SMS- en belverkeer mogelijk was. Ook lag de website van Vodafone er uren uit door overbelasting.

Het SMS-verkeer is inmiddels alweer goed op gang gekomen, en inmiddels draait de website Vodafone.nl ook weer op volle toeren. De netwerkstoring begon afgelopen woensdag rond het middaguur, toen aan het licht kwam dat één van de vier verkeersknooppunten te kampen had met een storing. Zo’n knooppunt brengt het verkeer van SMS, data en belletjes tot stand. De exacte oorzaak van die storing wordt nog nader onderzocht door technische specialisten van Vodafone.

Vodafone heeft zelf een speciaal telefoonnummer opengesteld voor klachten die vragen hebben, daarvoor kan gebeld worden naar 0800-1258.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...