• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbbankHonderden belangstellenden kwamen afgelopen zaterdag af op de kijkdag van de DSB Bank. Een deel van het wagenpark van de failliete DSB Bank stond daar om te bekijken voor de veiling. In totaal worden er 285 geveild, en deze waren ook allemaal te zien op het terrein van BCA Autoveiling in Barneveld. De veiling zal a.s. woensdag plaats vinden. Dan kan er een bod worden uitgebracht op de luxe bolide waar Dirk Scheringa zelf in heeft gereden, maar ook de auto’s van zijn schaatsploeg gaan onder de hamer.

Op de kijkdag kwamen vooral veel ge├»nteresseerden af. Het gaat hem om de auto’s en wie er in die auto’s hebben gereden maakt hen weinig uit. Toen wij een kijker ook confronteerde met de vraag dat die auto misschien wel van topman Dirk Scheringa is geweest reageerde daarom een kijker ook:”Ach, zolang hij goed rijdt en er netjes uit ziet.”. De personenauto’s van de DSB-schaatsploeg, de spelers van AZ en een dure Mercedes. Deze Mercedes zou volgens velen kijkers wel eens de auto van Dirk Scheringa geweest kunnen zijn. Directeur van BCA Autoveiling gaf aan dat het nog nooit zo druk was geweest bij een autoveiling. Ook via het Internet zijn er duizenden belangstellenden. De meeste kijkers waren afgelopen zaterdag particulier, terwijl normaal gesproken er meer auto handelaren zijn. Nog niet alle auto’s worden nu geveild. Enkele medewerkers van de DSB Bank zijn nu nog aan het werk om alles af te handelen. Deze auto’s van de zaak komen dus later aan de beurt.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...