• RSS
  • Facebook
  • Twitter

toetsenbordIn de zakenwereld, op scholen, je komt ze overal tegen. De laptops hebben een ware opkomst gemaakt in het computergebruik. Maar probeer nu eens voor te stellen dat al deze laptops binnen 3 jaar kapot en vervangen zijn. Ruim één  op de drie laptops vertoont namelijk binnen 3 jaar na de aanschaf an gebreken. De computers van Hewlett Packard weet de lijst aan te voeren, zijn laptops haken het massaal af na enkele jaren. Dit blijkt uit een onderzoek van 30.000 laptops.

De laptop blijft een gevoelige kwestie. Zo blijkt dat consumenten veel geven om hun laptop. Het is een persoonlijk bezit en vaak zijn er de mensen zuinig op. Het geeft daarom ook een zware psychische schade als er iets met de laptop gebeurd. Veel laptops worden gestolen of gaan verloren door een valpartij of ongeluk. Bij één op de tien laptops komen regelmatig haperingen voor ten gevolge van zo’n ongeluk of valpartij. Ruim 31% van de laptops is defect binnen drie jaar. Het is geen opmerkelijke uitkomst. Laptops hebben veel meer gesofisticeerde onderdelen vergeleken met andere apparatuur. Daarnaast zijn laptops zeer gevoelig voor hitte en andere omgevingsfactoren.

Bent u nu net op zoek naar een nieuwe laptop? En wilt u zo min mogelijk problemen met uw laptop? Dan is het dus belangrijk om het juiste merk te kiezen. We hebben een top 9-overzicht gemaakt met de resultaten uit het onderzoek:

1. Asus (15,6 procent defecten)
2. Toshiba (15,7 procent)
3. Sony (16,8 procent)
4. Apple (17,4 procent)
5. Dell (18,3 procent)
6. Lenovo (21,5 procent)
7. Acer (23,3 procent)
8. Gateway (23,5 procent)
9. Hewlett Packard (25,6 procent)


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...