• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vistaNet nu Windows 7 uit is gekomen en iedereen aan het testen en ontdekken is in het nieuwe paradepaardje heeft Microsoft zijn handen weer vol aan de opvolger. In 2012 is het zover, dan kan namelijk iedereen zijn hart ophalen met Windows 8, de grote opvolger van Windows 7. In oktober kwam Windows 7 pas uit, en met in 2012 een nieuwe variant op Windows 7 ziet het er naar uit dat bij Microsoft de ontwikkelingen sneller gaan dan voorheen.

Het releasemoment van 2012 lijkt een logische keuze. Het komt namelijk helemaal overeen om elke vier jaar een nieuwe ‘major’ versie van Windows Server uit te brengen. Vorig jaar verscheen Windows Server 2008. Microsoft belooft daarnaast dat zij voor de consumenten één keer per 3 jaar met een compleet nieuw besturingssysteem willen komen. Microsoft voelt waarschijnlijk de hete adem van Google in zijn nek, die met Chrome OS ook zich op deze markt wil gaan bevinden. Met steeds nieuwe verbeteringen hoopt zo Microsoft de marktleider te kunnen blijven. Over de naam van het nieuwe systeem lijkt de pers het eens te zijn, het wordt Windows 8, maar Microsoft houdt zijn kaken stijf op elkaar.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...